از کاشی ضد اسید تبریز استفاده کنید - این نکات را بخوانید 3
این مطلب را کتیبهای مشخص میکند که بر سردر مسجد به خط ثلث سفید بر زمینه کاشی خشت لاجوردی نوشته شدهاست این کتیبه تاریخ ۱۲۹۰ و نام محمد علی بن محمد باقر گلستانه را بر خود دارد. کتاب زبدهالقوانین العلاج تألیف محمد بن هبتالله سبزواری ملقب به نجاتالطبیب. کتاب جالبی نیز در این دوره وجود دارد به نام زادالمسافرین تألیف محمد مهدی بن علی تقی که نباید با کتاب ناصر خسرو اشتباه شود زیرا این کتاب در این دوره و در باب حفظ سلامت مسافران نوشته شدهاست. ↑ «مخالفت مسئولان شهری اراک با الحاق اراضی قنات ناصری به محدوده شهری/ 10 سال بلاتکلیفی همراه با اظهارات ضد و نقیض مسئولان». هماکنون در شهر شیراز ۱۱۸ پارک فعالیت میکنند که این تعداد شامل ۴۸ پارک شهری و ۷۰ پارک محلهای است که از این جهت مساحت کل پارکها در شیراز ۲٬۱۷۰٬۵۵۰ متر مربع است که از این میزان ۱۲۸٬۰۴۴ متر مربع متعلق به پارکهای محلهای و ۲٬۰۴۲٬۵۰۶ متر مربع متعلق به پارکهای شهری است و همچنین پارک آزادی با ۲۰۴٬۱۹۱ متر مربع مساحت بزرگترین پارک شیراز محسوب میشود. هر کجا نامی از هنرمندی شنیده میشد شاه عباس او را به دربار خود دعوت میکرد و از وی حمایت میکرد در هر شهری بنایی بر پا میساخت و هنرمندان متخصص آن فن را به ذاكرة كاشي آن شهر میفرستاد.
سطح متراکم و سخت پرسلن، پولیش را جایگزین مناسبی برای سطوح لعابدار کردهاست. این شهر از نعمات آب شرب سالم، برق، گاز و تلفن برخوردار میباشد و کلیه خطوط تلفن همرا و کلیه شبکههای تلویزیونی در این شهر از پشتیبانی خوبی برخوردار است همچنین در سالهای اخیر (۲۴ تیر ۹۰) به همت و تلاش جوانان فرهنگی شهر بناب جدید این شهر از نعمت اینترنت پرسرعت(ADSL) بهرهمند گردید که با بالا رفتن سطح عمومی سواد در این شهر روز به روز بر استفاده کنندگان از اینترنت پرسرعت افزوده میشود. نخستین کارگاه قالیبافی در دورهٔ شاه عباس کبیر در اصفهان ساخته شد و او بود که قالیبافی را به سطح صنعت ملی ارتقا داد. عماد الدین رسالهٔ اتریلال را در باب دارو پزشکی نوشت و کتابی نیز دربارهٔ داروها و ترکیبات دارویی نوشت که ترکیبات شاهیه نام داشت. پزشک دیگر کمال الدین بود که از نظر درمانشناسی شهرت داشت و رسالهٔ تریاک را نوشت. ↑ در برخی منابع او را با «ابوالمعالی نَحّاس اصفهانی» اشتباه کردهاند. دستهٔ اول عناوین رسمی حکومتی هستند و دسته دوم عناوینی که با وجود اینکه رسمیت داشتند اما حکومتی نبودند و برای نمونه میتوان به عناوینی چون مجتهد الزمانی، پیشنماز، مدرس و حتی رئیس ا لعلماء اشاره کرد.
او در این اثر به نام سعدی اشاره کرده و دربارهٔ او گفته است: «ما با بهره از اشعار شیخ سعدی که مانند دانههای مروارید در میان اشعار ما آمده، خوش قلم شدیم.» تشبیه کلام سعدی به دانههای مروارید نیز برگرفته از خود سعدی است. فولرن یا نام متداول دیگر آن یعنی باکیبال، برگرفته از نام باکمینستر فولر و مخترع گنبد ژئودزیک است، گنبدی که دارای ساختاری مشابه با فولرنها است. گنبد بارگاه دانیال پیغمبر به صورت کثیر الاضلاعی شش ضلعی در ۲۵ طبقه مُضَرَس است که بر قاعده مدور استوار شده و در سال ۱۳۳۰ هجری قمری دو گلدسته بدان افزوده شده است. حقوق شیخالاسلام از طرف شاه مبلغ پنجاه هزار لیور در سال است که بابت نگرفتن چیزی از طرفین دعاوی و عدم ورود به فساد دریافت میشود. قاضی نیز مانند شیخالاسلام به دعاوی مردم رسیدگی میکند و همان وظایف وی را دارا میباشد و همان امتیازات شیخالاسلام را دارد و در پایین محل جلوس شاه بعد از صدر دوم قرار م میگیرد ولی هیچیک از صدور و شیخالاسلام و قاضی در مهمانیهای شاه حضور پیدا نمیکنند و آن به علت این میباشد که شاه در مجالس شراب مینوشد.
آنها در رسیدگی به این امور هم قاضی هستند و هم محضر دار، این مطلب در مورد صدر نیز تطابق دارد. اگر طرفین از طبقات بالا و طراز اول باشند صدر برای خواندن عقد دعوت میشد. عقد افراد عادی توسط ملا یا فقیهی برقرار میشد. عقد ازدواج در یک محل خاص برگزار میشد که فقط داماد و نمایندهٔ طرفین و یک شخصیت روحانی حاضر بودند. عروسی در منزل داماد برگزار میشد و تا ده روز ادامه داشت. در این دوره در شهرهایی بیمارستان وجود داشت اما از این بیمارستانها فقط آنهایی که به مسجد و اماکن مقدسه وابسته بودند فعالیت داشتند و از بقیه به درستی استفاده نمیشد. شیخ السلامان هم اجازه ازدواج با زنان دربار را داشتند. در دورهٔ صفویه آموزش پزشکان شبیه به آموزش جراحان بود و پزشکان جوان برای کار آموزی به خدمت طبیب ماهری درمیآمدند و برای اینکار سعی در این داشتند که این پزشکی از کسانی باشد که در بیمارستان کار میکند اما دانشجویان رشته جراحی برخلاف انترنهای امروزی دست به جراحی نمیزدند.