خواص سیر سیاه برای رحم و تخمدان 5

آیا سیر برای تنبلی تخمدان مفید است؟ مینت دکتر

تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه به علت اینکه دارای پتاسیم است، ادرار آور بسیار خوبی است و برای افرادی که از بیماری های کلیوی و ورم و حفظ آب در بدن رنج می برند، مفید است. سیر سیاه آنتی اکسیدان و قدرت هضم بالایی دارد، سیر سیاه حاوی سولفور لینولئیک اسید پلی فنول است و 18 از 20 آمینو اسید مورد نیاز بدن را تامین می کند. سیر سیاه نسبت به سیر تازه، آلیسین کمتری دارد، اما آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید غلظت بیشتری دارد. سیر سیاه به دلیل فرایندی که نسبت به سیر سفید یا معمولی طی می‌کند، آنتی‌اکسیدان بیشتری دارد و همچنین تأثیرات محافظتی بیشتری هم در پی دارد. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت می‌شوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروک‌شدن می‌کنند و پوستشان شل می‌شود. برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است.

سیر سیاه پلاک های چربی دورن خون را با رسوب در دیواره رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق می شوند و جریان خون و در نتیجه سکته مغزی و قلبی شود. سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی خواص ضد التهاب بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند. سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد. طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است.

از طریق بخش تماس با ما می توانید مشخصات، درخواست و تجارب خود را به همراه اطلاعات تماس برای ما ارسال فرمائید. ورزشکاران بوته های سیر را به وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند. سیر تازه تقریباً 63٪ آب، 28٪ کربوهیدرات (فروکتان ها)، 2.3٪ ترکیبات گوگردی، 2٪ پروتئین (آلییناز)، 1.2٪ اسید آمینه آزاد (آرژنین) و 1.5٪ فیبر دارد. حوله خیس شده را روی شکم گذاشته و یک بطری پر از آب گرم را بر روی آن قرار داده و نیم ساعت در این وضعیت بمانید.

اما سیر به ویژه برای زنان می‌تواند تعادل هورمونی یا ناراحتی‌های پیش از قاعدگی را کمی بهبود ببخشد؛ چراکه خواص ضدالتهابی دارد. خواص ضد میکروبی سیر نیز هم به پیشگیری از عفونت‌ها، از جمله عفونت‌های دستگاه ادراری کمک می‌کند. این ترکیبات با خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد، از آسیب سلولی و پیری زودرس جلوگیری می‌کنند و به حفظ سلامت پوست و مو کمک می‌کنند. علاوه بر این، آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهند، سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند و از بروز برخی سرطان‌ها جلوگیری کنند. قندخون بالا یا هیپرگلیسمی (hyperglycemia) ممکن است سبب عوارضی جدی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب عصبی شود.

برخی مطالعات نشان داده است که سیر پخته نیز می‌تواند به کاهش خطر ابتلاء به برخی انواع سرطان کمک کند، این خاصیت به دلیل وجود ترکیباتی مانند دی‌آلیل دی‌سولفید است که در اثر حرارت آزاد می‌شود. مصرف سیاهدانه برای افرادی که فشارخون بالا دارند مفید است، اما مصرف این گیاه برای افرادی که فشار خون پایین دارند توصیه نمی‌شود. افرادی که باردار یا شیرده هستند باید از مصرف سیاه دانه خودداری کنند. مصرف سیاه دانه باعث انقباضات رحمی می‌شود، درنتیجه خطر زایمان زودرس و حتی سقط جنین را افزایش می‌دهد.

می‌توانید هر روز 1 تا 3 حبه سیر سیاه را به صورت ناشتا یا همراه با وعده‌های غذایی مصرف کنید. مصرف خام به بدن کمک می‌کند تا به طور مستقیم از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مفید آن بهره ببرد. سیر سیاه با جلوگیری از اکسیداسیون LDL که یکی از عوامل اصلی تشکیل پلاک‌های چربی در دیواره عروق است، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی را کاهش می‌دهد. پلاک‌های چربی عامل تنگ شدن رگ‌ها و افزایش فشار خون هستند که در نهایت می‌توانند منجر به حملات قلبی و سکته شوند. در این مقاله به بررسی دقیق خواص سیر سیاه، روش‌های مصرف آن و عوارض احتمالی که ممکن است ایجاد کند، خواهیم پرداخت. اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامتی خود هستید، این مطلب می‌تواند پاسخ بسیاری از سوالات شما باشد.

استفاده از این نوع سیر به مصر باستان برمی‌گردد و از آن در طب سنتی هند و چین نیز استفاده می‌شود. سیر سیاه طی فرایند تخمیر و کهنگی (aging) تولید می‌شود که به آن واکنش مایارد یا مایار (Maillard reaction) می‌گویند. همینطور در سیر ما مقداری سلنیوم همراه با مقداری ویتامین e داریم ، ویتامین c و b6 وجود دارد و همینطور b1.


سير سياه و لاغري
سیر سیاه و یبوست
سیر سیاه و دیابت
سیر سیاه و کبد چرب
سیر سیاه و فشار خون
سیر سیاه واسه چی خوبه
سیر سیاه و خواص آن
سیر سیاه و روماتیسم
سیر سیاه هندی
سیر سیاه است